Ciorba cu varza

Ciorba cu varza este o reteta simpla de ciorba cu legume, o ciorba usoara, sanatoasa, potrivita toamna.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o varza mica
  • - o ceapa alba
  • - un morcov
  • - 300 gr carne de pui
  • - o lingurita de boia
  • - 4-5 linguri de ulei
  • - o legatura de patrunjel
  • - cateva crengute de cimbru (verde sau uscat)
  • - 2 oua
  • - 200 gr smantana
  • - 3-4 litri de apa
  •  

Mod de preparare

In oala in care urmeaza sa facem ciorba, incingem uleiul. Calim in el ceapa tocata marunt si carnea de pui taiata bucati. Cand s-au rumenit, adaugam boiaua, amestecam, apoi punem apa, varza tocata fidelute, morcovul taiat cubulete. Saram dupa gust. Le lasam sa fiarba la foc potrivit pana varza este moale, La final, la ultimele clocote, adaugam patrunjelul si cimbrul tocate marunt. Apoi amestecam intr-un castron ouale cu smantana si adaugam treptat ciorba amestecand bine. Oprim focul, Lasam 5 minute sa se linisteasca si turnam compozitia cu smantana in ciorba,

Cele 2 functii care ma atrag cel mai tare la aparatul de gatit Philips Multicooker sunt:
- tehnologia cu încălzire 3D datorita careia căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.
- cronometrul pentru presetare de până la 24 de ore datorita careia eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.


Servim ciorba cu varza calda.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Peste sub plapuma

  Pestele preparat astfel acompaniat de sosul delicios si cu lipia crocanta ...un rasfat de zile mari. Va indemn sa...

Peste sub plapuma
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca