Ciorba de bolboroace sau de bolbotine

Ceapa, morcovul, varza, ardeiul, carnatul se calesc toate impreuna . Se adauga dovlecel, fasole verde si cartof (daca aveti si mazare e de bine). Se f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ceapa
  • morcov
  • varza
  • ardei (gras si iute)
  • un carnat afumat (merge orice afumatura buna)
  • dovlecel
  • fasole verde si cartof
  • zeama de varza
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, varza, ardeiul, carnatul se calesc toate impreuna .

Se adauga dovlecel, fasole verde si cartof (daca aveti si mazare e de bine).

Se fierb pana sunt gata, se condimenteaza cu cimbru, daca mai e nevoie sare si piper.

La final se adauga patrunjel si se acreste cu zeama de varza.
Pofta buna!

Reteta Ciorba de bolboroace a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alte retete de ciorbe gasiti aici:

Ciorba cu dovlecei(DE POST),

CIORBA DE LEGUME CU ZEAMA DE VARZA,

Ciorba de primavara (de post)

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada aperitiv cu pate si crema de branza

Am pregatit aceasta rulada aperitiv pentru masa de Craciun. Pot sa spun ca a fost cel mai apreciat aperitiv si s-a terminat...

Rulada aperitiv cu pate si crema de branza
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii