Burta se spala si se fierbe in apa cu otet, apoi se taie fasii subtiri. Rasolul se fierbe si el separat. Intr-o oala incapatoare se pun la fiert: cea
Ciorba de burta este una dintre cele mai indragite ciorbe romanesti. Burta se spala si se fierbe in apa cu otet, apoi se taie fasii subtiri. Rasolul se fierbe si el separat. Intr-o oala incapatoare se pun la fiert: ceapa tocata marunt, morcovul ras, fasiile de burta si rasolul. Se lasa sa fiarba la foc mediu cca 30 min. Intre timp se prepara dressingul, din oua batute, smantana si zeama din ciorba. Se pune peste celelalte ingrediente si apoi ciorba de burta se mai lasa la fiert, la foc mic, inca 10 min. Se potriveste de sare.
Ciorba de burta se serveste cu mujdei de usturoi, otet si/sau ardei iute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.