Se spala burta, se curata cu lama unui cutit ascutit, se taie felii mari si se spala din nou. Se asaza felii de burta pe fundul unei oale sub presiun
Se spala burta, se curata cu lama unui cutit ascutit, se taie felii mari si se spala din nou. Se asaza felii de burta pe fundul unei oale sub presiune, se acopera cu rondele de morcov, se pune peste morcov rasolul taiai in doua, apoi se pune restul zarzavatului taiat felii si parfumat cu o foaie de dafin si o crenguta de cimbru. Se acopera continutul oalei cu apa amestecata cu vin si se fierbe la foc mic doua ore. Se scoate capacul, se lasa sa se raceasca supa, dupa care se scoate burta. Se taie felii subtiri si la fel se procedeaza si cu carnea de pe rasol. Zarzavatul fiert nu se intrebuinteaza. Carnea se acopera cu supa in care a fiert, se acreste cu sos de mustar si se serveste fierbinte. Sosul de mustar se pregateste astfel: o lingura de mustar se freaca energic cu ou, uleiul adaugat treptat, apoi se subtiaza cu o lingura de otet. Ciorba de burta se potriveste de sare si se toarna peste supa care acopera burta si carnea fiarta.
Ciorba de burta se serveste calda cu smantana si ardei iute.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii