Ciorba de carne de porc

Se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite pentru patru persoane si se asaza intr-o oala cu apa la f

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. carne de porc
  • 1-2 oase
  • 1-2 buc. ceapa
  • 2 buc. morcovi
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc. radacina de patrunjel
  • o cescuta orez
  • 1 1/2 l apa
  • 2 buc. oua
  • 1/2 buc. lamiie

Mod de preparare

Se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite pentru patru persoane si se asaza intr-o oala cu apa la foc. Cind clocoteste, se inlatura spuma si se adauga zarzavatul curatat, spalat si trecut prin razatoare. Se lasa sa fiarba, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga orezul curatat si spalat. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute impreuna si se potriveste de sare si acreala. Se bate cu ou si se presara cu marar si patrunjel tocate marunt.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa