Se pun la fiert 2 litri de apa cu carnea si se spumuieste, se pune sare. Cind e pe jumatate fiarta carnea se adauga zarzavatul(morcovii, patrunjelul s
Se pun la fiert 2 litri de apa cu carnea si se spumuieste, se pune sare. Cind e pe jumatate fiarta carnea se adauga zarzavatul(morcovii, patrunjelul si ceapa) taiat marunt. Se lasa sa clocoteasca putin apoi se pune orezul ales si spalat, cartofii curatati si taiati cuburi. La sfirsit cind totul a firt bine se taie marunt tarhonul si se pune otetul sau sarea de lamiie dupa gust. Dupa ce s-a racit putin se drege cu ouale batute cu smintina.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii