Usturoiul se curata si se pune la fiert in 2 l de apa cu sare. Se adauga cuisoare, salvie, foi de dafin, patrunjelul si uleiul de masline. Dupa ce au
Usturoiul se curata si se pune la fiert in 2 l de apa cu sare. Se adauga cuisoare, salvie, foi de dafin, patrunjelul si uleiul de masline. Dupa ce au fiert aproximativ 30 de minute se scot dafinul, salvia, cuisoarele si patrunjelul. Se adauga in oala cu apa, cartofii curatati si taiati cubulete si usturoiul pasat. Se lasa la fiert, la foc mare, 30 de minute.
Se serveste fierbinte, presarata cu frunze de menta sfaramate si zeama de lamaie, dupa gust.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Piftie de curcan Rulada de porc
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj