Usturoiul se curata si se pune la fiert in 2 l de apa cu sare. Se adauga cuisoare, salvie, foi de dafin, patrunjelul si uleiul de masline. Dupa ce au
Usturoiul se curata si se pune la fiert in 2 l de apa cu sare. Se adauga cuisoare, salvie, foi de dafin, patrunjelul si uleiul de masline. Dupa ce au fiert aproximativ 30 de minute se scot dafinul, salvia, cuisoarele si patrunjelul. Se adauga in oala cu apa, cartofii curatati si taiati cubulete si usturoiul pasat. Se lasa la fiert, la foc mare, 30 de minute.
Se serveste fierbinte, presarata cu frunze de menta sfaramate si zeama de lamaie, dupa gust.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Piftie de curcan Rulada de porc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa