Ciorba de cartofi cu usturoi

Usturoiul se curata si se pune la fiert in 2 l de apa cu sare. Se adauga cuisoare, salvie, foi de dafin, patrunjelul si uleiul de masline. Dupa ce au

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • frunze de menta uscata
  • patrunjel
  • sare
  • piper negru
  • salvie
  • cuisoare
  • foi de dafin

Mod de preparare

Usturoiul se curata si se pune la fiert in 2 l de apa cu sare. Se adauga cuisoare, salvie, foi de dafin, patrunjelul si uleiul de masline. Dupa ce au fiert aproximativ 30 de minute se scot dafinul, salvia, cuisoarele si patrunjelul. Se adauga in oala cu apa, cartofii curatati si taiati cubulete si usturoiul pasat. Se lasa la fiert, la foc mare, 30 de minute.


Se serveste fierbinte, presarata cu frunze de menta sfaramate si zeama de lamaie, dupa gust.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Piftie de curcan Rulada de porc

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...