Se taie zarzavatul marunt si se pune sa fiarba cu apa, adaugand putin orez ales si spalat. Se curata crapul, se spala bine si se taie bucati. Cand za
Se taie zarzavatul marunt si se pune sa fiarba cu apa, adaugand putin orez ales si spalat.
Se curata crapul, se spala bine si se taie bucati. Cand zarzavatul e aproape fiert, se pune si pestele in oala si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga sare dupa gust. Cand e aproape gata, se pune borsul fiert deoparte si strecurat, precum si o mana de verdeata taiata marunt. Se tine sa mai dea un clocot.
Se serveste rece sau cald.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti