Se taie crenvurstii in bucati de 1 cm si se fierb cu ½ l apa intr-o craticioara acoperita. Separat, se fierbe cu 1 ½ l apa, ceapa verde taiata
Se taie
crenvurstii in bucati de 1 cm si se fierb cu ½ l apa
intr-o craticioara acoperita. Separat, se fierbe cu 1 ½ l apa, ceapa verde taiata marunt. Se potriveste de
sare. Se adauga faina desfacuta cu putina apa rece,
crenvurstii fierti si se mai da in clocot 10 minute.
Se adauga ciorba in farfurii, peste iaurt si patrunjel si marar tocat
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti