Ciorba de crenvursti cu iaurt

Se taie crenvurstii in bucati de 1 cm si se fierb cu ½ l apa intr-o craticioara acoperita. Separat, se fierbe cu 1 ½ l apa, ceapa verde taiata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g crenvursti
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • verde si marar
  • 1 lingura faina
  • 1/2 cutie iaurt
  • sare

Mod de preparare

Se taie

crenvurstii in bucati de 1 cm si se fierb cu ½ l apa

intr-o craticioara acoperita. Separat, se fierbe cu 1 ½ l apa, ceapa verde taiata marunt. Se potriveste de

sare. Se adauga faina desfacuta cu putina apa rece,

crenvurstii fierti si se mai da in clocot 10 minute.


Se adauga ciorba in farfurii, peste iaurt si patrunjel si marar tocat

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...