Fasolea se pune la inmuiat cu o seara inainte. Se fierbe apoi de dimineata in 2 ape, apoi se scurge si se pune in cea de-a treia apa. Se adauga ceapa
Fasolea se pune la inmuiat cu o seara inainte. Se fierbe apoi de dimineata in 2 ape, apoi se scurge si se pune in cea de-a treia apa. Se adauga ceapa tocata marunt, morcovul taiat, frunzele de telina, cimbrul si sarea dupa gust. Se adauga pulpa de rosii, cand fasolea a fiert, apoi se ia de pe foc.
Se poate servi atat rece cat si calda.
Alte retete culinare;
Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa