Pentru ciorba de fasole boabe cu supa de vita si zarzavaturi fasolea boabe se alege de impuritati,se spala si se lasa in apa rece circa 12 ore.
Pentru ciorba de fasole boabe cu supa de vita si zarzavaturi fasolea boabe se alege de impuritati,se spala si se lasa in apa rece circa 12 ore. Morcovii, ceapa, radacina si tulpana de telina, se curata si se spala si se taie marunt. Patrunjelul si leusteanul verde se spala si se taie marunt.Rosiile se spala si se taie in sferturi de felii mai groase.
Fasolea se fierbe in apa,dupa 15 minute de fierbere,se indeparteaza apa,se inlocuieste cu alta apa fiarta si se continua fierberea. Intre timp, se caleste in ulei ceapa, telina si morcovii se adauga peste ele rosiile. Cand fasolea este pe jumatate fiarta se adauga calitura, pra ful de supa, sare si piper.La urma se adauga o legatura de leustean si patrunjelul verde si se mai fierbe 2-3 minute. Dupa preferinta, se poate adauga o data cu praful de supa, 2 linguri de bulion de rosii ori sare de lamaie sau amindoua.
Ciorba se serveste fierbinte in supiera, cu leustean verde deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa