Ciorba de fasole cu ciolan este o mancare delicioasa cu fasole si ciolan afumat. Aceasta mancare cu ciolan este consistenta perfecta pentru zilele reci.
Fasolea se spala si se lasa în apa rece,de preferat peste noapte sau câteva ore. Va fierbe mai repede si va fi mai usor digerabila.
A doua zi se fiebe fasolea 20 minute si se arunca apa de pe ea.
Separat se pune la fiert ciolanul, iar cand este fiert pe jumatate se adauga zarzavaturile taiate cubulete si calite in prealabil intr-o lingura de ulei. Se adauga la fiert si fasolea.
Cand toate sunt fierte se adauga tarhonul si patrunjelul taiate marunt si se potriveste la gust de sare si piper, otet.
Se poate servi cu ceapa rosie sau ardei iuţi.
Doua functii care ma atrag la Philips Multicooker sunt:
- Valva ajustabila pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.
- Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Supa de fasole cu ciolan se serveste calda, cu paine de casa.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti