Ciorba de fasole verde

Fasolea se curata de codite, se spala si se rupe bucatele. Ceapa si ardeii se curata, se taie marunt, morcovul se curata si se da pe razatoare. Fasole

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. fasole verde
  • 2 buc. ceapa
  • 2 buc. ardei
  • 1 buc. morcov
  • 2-3 buc. rosii (sau 3-4 linguri de bulion)
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de marar
  • o lingura ulei
  • o legatura leustean
  • sare

Mod de preparare

Fasolea se curata de codite, se spala si se rupe bucatele. Ceapa si ardeii se curata, se taie marunt, morcovul se curata si se da pe razatoare. Fasolea se pune la fiert in 2 l de apa clocotita cu sare, se adauga zarzavaturile si se fierb bine. Dupa ce au fiert, se adauga rosiile taiate felii, uleiul, verdeata taiata marunt si se potriveste de sare.


Se poate servi cu piine prajita

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...