Pentru aceasta ciorba aveti nevoie de fasole verde, costita afumata, ceapa, morcovi, ardei gras, telina, cartofi, verdeata si bors.
Costita se taie cubulete, apoi se pune la rumenit. Se lasa deoparte, iar in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt. Se adauga morcovii, telina si ardeiul, taiate cubulete. Se adauga 300 ml apa si se fierb legumele pana se inmoaie. Se adauga fasolea, cartofii taiati cubulete, pulpa de rosii, frunzele de telina si patrunjelul verde. Se condimenteaza totul si se acopera cu 2 l de apa calda. Se lasa la fiert 15 minute, pe foc mic. Se acreste cu borsul fiert separat.
Se serveste calda.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti