Ciorba de fasole verde

Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 minute cu 2 linguri de untdelemn, apoi totul se stinge cu 1 1/2 l apa fierbinte.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole verde
  • morcov
  • patrunjel
  • o ceapa mijlocie
  • un ardei
  • 1/2 kg rosii
  • frunze de patrunjel si telina
  • putin cimbru si sare

Mod de preparare

Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 minute cu 2 linguri de untdelemn, apoi totul se stinge cu 1 1/2 l apa fierbinte. Cind clocoteste apa, se pun pastaile de fasole rupte in cite 2-3 bucati, ardeiul taiat in felii subtiri si 1/2 lingurita cu sare. Cind toate sint fierte, se adauga sucul de rosii, se lasa sa fiarba citeva clocote, se sareaza si se acreste, daca mai este nevoie. Pentru aroma, se adauga frunze de patrunjel, o frunza de telina, taiate marunt si o mica ramura de cimbru.


Ciorba de fasole verde serveste ca atare sau dreasa cu 2 galbenusuri, batute bine cu 2 linguri de apa rece sau cu 100 ml smintina sau iaurt, batute bine cu un galbenus.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza chili

Dati click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg pt. ca pozele sunt editate pe portrait. Ca sa va treaca...

Pizza chili
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca