Se pune ceapa la fiert in apa rece. Cind incepe sa fiarba, se pune gaina taiata bucati, adaugindu-se sarea necesara. Se spumuieste, cind da un clocot.
Se pune ceapa la fiert in apa rece. Cind incepe sa fiarba, se pune gaina taiata bucati, adaugindu-se sarea necesara. Se spumuieste, cind da un clocot. Se lasa pina fierbe pe jumatate si se adauga zarzavatul taiat subtire, orezul si o parte din rosii. Cind e aproape gata se adauga restul de rosii si verdeata tocata marunt. Se poate acri cu zeama de lamiie, cu prune verzi sau cu agurida. Se drege cu ou si smintina. Daca se pun mai multe oua si mai multa smintina, ciorba va fi mai gustoasa.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii