Se taie marunt morcovul si patrunjelul si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp se scobesc guliie. Se prepara copozitia pentru umplut (ca si pen
Se taie marunt morcovul si patrunjelul si se pune la fiert in apa cu sare.
Intre timp se scobesc guliie.
Se prepara copozitia pentru umplut (ca si pentru perisoare): carnea, ouale, orezul, verdeata tocata, sare si piper.
Se umplu guliile.
Se pun guliile umplute la fiert.
Se lasa ca 20 min, timp in care din restul compozitiei de carne, modelam perisoare. Dupa ce au trecut cele 20 min si guliile umplute au fost deja patrunse se adauga perisoarele, bucatile de gulie care au ramas de la scobitul acestora si frunzele de gulie taiate marunt.
Dupa ce s-au fiert toate se pune o cutie cu smantana, verdeata (patrunjel) si se acreste dupa gust cu zeama de lamaie.
Pofta buna!
Reteta Ciorba de gulii umplute propusa de otilia gergely
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii