Pentru ciorba de loboda cu smantana sau iaurt spalati bine loboda in 2-3 ape reci, apoi rupeti frunzele si virfurile tinere.
Pentru ciorba de loboda cu smantana sau iaurt spalati bine loboda in 2-3 ape reci, apoi rupeti frunzele si virfurile tinere, taiati-le si puneti loboda impreuna cu ceapa tocata in 1 ½ -2 l de apa clocotita. Lasati sa fiarba la foc potrivit 30 de minute. Adaugati o lingurita de "Vegeta", un virf de cutit de piper macinat si 2-3 linguri de ulei. Acriti cu borsul fiert separat, puneti sare dupa gust. Dregeti ciorba cu smantana si galbenus si, daca va place, mujdei din 3-4 catei de usturoi. Pentru aroma puneti leustean verde.
Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...
Sandwich cu sos de prune și somon fumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj