Ciorbă de miel reţetă. Se taie in bucati potrivite carnea si se pune la fiert cu 3-4 litri de apa. Cind a dat in clocot se spumuieste. Se taie morcovul si patrunjelul marunt
Se taie in bucati potrivite carnea si se pune la fiert cu 3-4 litri de apa. Cind a dat in clocot se spumuieste. Se taie morcovul si patrunjelul marunt si se pun in oala la fiert, potrivindu-se de sare. Cind carnea e fiarta pe trei sferturi, se adauga varza taiata ca taiteii, rosiile si ardeiul gras taiat marunt
Cind ciorba e gata, se serveste la masa cu ardei mici, iuti
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti