Ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturi

Pentru ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturi se spala oasele de porc, se sparg pe lung, se pun la fiert intr-o oala cu apa. Cand clocoteste, se inlatura spuma.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oase de porc (3 -4)
  • cepe (2)
  • morcovi (2)
  • telina (1)
  • pastirnac
  • orez (1 ceasca)
  • patrunjel (1 legatura)
  • marar (1 legatura)
  • zeama de varza (1/2 l)
  • sare
  • apa (2 l).

Mod de preparare

Pentru ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturi se spala oasele de porc, se sparg pe lung, se pun la fiert intr-o oala cu apa. Cand clocoteste, se inlatura spuma si se lasa sa fiarba la foc domol. Dupa 1-1 1/2 ore de fiert, se strecoara supa si se aseaza din nou la foc cu zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt sau dat prin razatoare. Dupa cateva clocote, se sareaza si se adauga orezul ales si spalat. Cand zarzavatul si orezul sint fierte, se adauga zeama de varza fiarta separat si spumuita. Dupa cateva clocote, ciorba este gata.

Servire:

Se serveste cu marar si patrunjel verde tocate marunt, presarate deasupra.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa