Pentru ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturi se spala oasele de porc, se sparg pe lung, se pun la fiert intr-o oala cu apa. Cand clocoteste, se inlatura spuma.
Pentru ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturi se spala oasele de porc, se sparg pe lung, se pun la fiert intr-o oala cu apa. Cand clocoteste, se inlatura spuma si se lasa sa fiarba la foc domol. Dupa 1-1 1/2 ore de fiert, se strecoara supa si se aseaza din nou la foc cu zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt sau dat prin razatoare. Dupa cateva clocote, se sareaza si se adauga orezul ales si spalat. Cand zarzavatul si orezul sint fierte, se adauga zeama de varza fiarta separat si spumuita. Dupa cateva clocote, ciorba este gata.
Servire:
Se serveste cu marar si patrunjel verde tocate marunt, presarate deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa