Se caleste putin usturoiul pisat impreuna cu boiaua si se stinge cu 2-3 litri de apa. Cind fierbe se pune morcovul si patrunjelul taiat marunt. Cind z
Se caleste putin usturoiul pisat impreuna cu boiaua si se stinge cu 2-3 litri de apa. Cind fierbe se pune morcovul si patrunjelul taiat marunt. Cind zarzavatul e aproape fiert, se pun ouale (de fiecare persoana 1-2 oua) Ouale se sparg unul cite unul si se lasa incet in ciorba, separate si avind grija sa ramina intregi. Se lasa sa fiarba ouale cu zarzavatul inca 10 minute, punind apoi patrunjelul verde tocat. Se amesteca in supiera 3 linguri de smintina, cu 3 linguri otet, apoi se pune ciorba peste ele. Se gusta de acru si sare, apoi se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa