Ciorba de pasare cu orez si smantana

Ciorba de pasare cu orez si smantana se face la fal ca si ciorba de miel. Se taie carnea bucati potrivite. Se fierbe in apa, cu un morcov si un patrunjel.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 l bors
  • 1 pasare cam de 1 kg
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • sare
  • 3 linguri orez
  • 1 galbenus
  • 2 linguri smantana.

Mod de preparare

Ciorba de pasare cu orez si smantana se face la fal ca si ciorba de miel. Se taie carnea bucati potrivite. Se fierbe in apa, cu un morcov si un patrunjel. Se ia spuma, se potriveste de sare. Cand carnea este fiarta pe trei sferturi, se adauga varza taiata ca taiteii, rosiile si un ardei gras taiat marunt.


Ciorba de pasare se serveste calda, cu ardei iuti.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salată de paste cu somon afumat

O salată uşoară şi frumos colorată e întotdeauna cea mai potrivită soluţie atunci când eşti în pană de idei...

Salată de paste cu somon afumat
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca