Ciorba de peste cu oua si legume

Pentru ciorba de peste cu oua si legume se pun intr-o oala la foc ceapa tocata marunt si apa. Cand ceapa este aproape fiarta, se adauga ardeii taiati subtiri.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste (1 kg)
  • cepe (2-3)
  • ardei gras (2)
  • apa (2 l)
  • oua (2)
  • rosii (2-3)
  • hrean (1 bucata)
  • leustean
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • corcoduse.

Mod de preparare

Pentru ciorba de peste cu oua si legume se pun intr-o oala la foc ceapa tocata marunt si apa. Cand ceapa este aproape fiarta, se adauga ardeii taiati subtiri, rosiile curatate de pielite si simburi si pestele curatat, spalat si taiat in bucati potrivite pentru patru persoana, de asemenea, putin hrean ras. Se sareaza. Cand pestele este bine fiert, fara insa sa se sfarime, se trage oala de pe foc. Se acreste cu corcoduse (sau alte fructe crude) si se drege cu ou. Se toaca verdeata si se presara deasupra. Bucatile de peste se scot din oala una cite una cu lingura de spuma si se pun pe supiera cu atentie, ca sa nu se sfarime .


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...