Se pune carnea taiata cubulete la fiert. Intre timp se curata si se taie dupa preferinta legumele. Se caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga res
Se pune carnea taiata cubulete la fiert. Intre timp se curata si se taie dupa preferinta legumele. Se caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga restul de legume. Se taie cartofii si afumatura cubulete, apoi se adauga totul in ciorba. Se adauga verdeata tocata marunt, iar spre sfarsit se adauga cartofii si borsul. Se adauga pasta de tomate. Se sareaza si se mai lasa sa dea in 1-2 clocote.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Alte retete culinare:
Supa de galuste Ciorba radauteana Supa de rosii
Nu m-am gandit niciodata ca pastele pot fi atat de bune chiar si in salate. Merita sa faceti o incercare! Pentru aceasta...
Salata orientala cu penneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj