Ciorba de porc a la grec

Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa cu sare. Se curata de spuma, apoi, dupa 30 de minute de fiert se adauga zarzavatul taiat si ceapa toc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc
  • 3 morcovi
  • 50 gr patrunjel
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 50 gr orez
  • 2 oua
  • 4 lamai
  • 250 ml smantana
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa cu sare. Se curata de spuma, apoi, dupa 30 de minute de fiert se adauga zarzavatul taiat si ceapa tocata si calita in ulei. Dupa inca o jumatate de ora de fiert se adauga orezul fiert separat. Se amesteca apoi galbenusurile cu smantana, se adauga in ciorba, treptat, amestecand mereu. Se adauga zeama de lamaie, condimentele dupa gust si leusteanul tocat marunt.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos