Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa cu sare. Se curata de spuma, apoi, dupa 30 de minute de fiert se adauga zarzavatul taiat si ceapa toc
Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa cu sare. Se curata de spuma, apoi, dupa 30 de minute de fiert se adauga zarzavatul taiat si ceapa tocata si calita in ulei. Dupa inca o jumatate de ora de fiert se adauga orezul fiert separat. Se amesteca apoi galbenusurile cu smantana, se adauga in ciorba, treptat, amestecand mereu. Se adauga zeama de lamaie, condimentele dupa gust si leusteanul tocat marunt.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.