Ciorba de porc a la grec

Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa cu sare. Se curata de spuma, apoi, dupa 30 de minute de fiert se adauga zarzavatul taiat si ceapa toc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc
  • 3 morcovi
  • 50 gr patrunjel
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 50 gr orez
  • 2 oua
  • 4 lamai
  • 250 ml smantana
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa cu sare. Se curata de spuma, apoi, dupa 30 de minute de fiert se adauga zarzavatul taiat si ceapa tocata si calita in ulei. Dupa inca o jumatate de ora de fiert se adauga orezul fiert separat. Se amesteca apoi galbenusurile cu smantana, se adauga in ciorba, treptat, amestecand mereu. Se adauga zeama de lamaie, condimentele dupa gust si leusteanul tocat marunt.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide