Se curata carnea, se spala cu apa multa, se pune la fiert cu 1 litru de apa rece. Cand da in clocot, se spumuieste si se adauga zarzavatul si ceapa to
Se curata carnea, se spala cu apa multa, se pune la fiert cu 1 litru de apa rece. Cand da in clocot, se spumuieste si se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, si putina sare. Se fierbe totul acoperit, la foc mic. Se adauga orezul fiert separat cand zarzavatul este fiert, se acreste cu zeama de varza data in clocot separat si se parfumeaza cu leustean tocat.
Se serveste calda.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Ciorba spanac
Supa mazare
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti