Ciorba de potroace cu leustean

Se pune carnea la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si foarte putina sare. Se pune apa atit cit sa acopere bine bucatile de carne, iar in timpul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 litru apa
  • 7-8 bucati carne de pasare (labele
  • aripile
  • gitul)
  • zarzavat de supa
  • ceapa
  • 1 litru zeama de varza acra
  • 50 gr. orez
  • leustean
  • sare

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si foarte putina sare. Se pune apa atit cit sa acopere bine bucatile de carne, iar in timpul fiertului se mai adauga daca este nevoie. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat fire subtiri, cuburi mici, sau trecut prin razatoarea mare, iar cind este aproape gata se adauga orezul. Dupa ce a fiert carnea se adauga zeama de varza acra, care a clocotit mai intii separat. Se potriveste de acru, se mai da citeva clocote, se adauga verdeata si leusteanul.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos