Ciorba de potroace cu leustean

Se pune carnea la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si foarte putina sare. Se pune apa atit cit sa acopere bine bucatile de carne, iar in timpul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 litru apa
  • 7-8 bucati carne de pasare (labele
  • aripile
  • gitul)
  • zarzavat de supa
  • ceapa
  • 1 litru zeama de varza acra
  • 50 gr. orez
  • leustean
  • sare

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si foarte putina sare. Se pune apa atit cit sa acopere bine bucatile de carne, iar in timpul fiertului se mai adauga daca este nevoie. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat fire subtiri, cuburi mici, sau trecut prin razatoarea mare, iar cind este aproape gata se adauga orezul. Dupa ce a fiert carnea se adauga zeama de varza acra, care a clocotit mai intii separat. Se potriveste de acru, se mai da citeva clocote, se adauga verdeata si leusteanul.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa