Se fierb aripile, labele, gitul si pipota taiate in bucati potrivite. Se adauga morcovul, patrunjelul, telina si ceapa taiate marunt. Se adauga apoi 2
Se fierb aripile, labele, gitul si pipota taiate in bucati potrivite. Se adauga morcovul, patrunjelul, telina si ceapa taiate marunt. Se adauga apoi 2-3 linguri de orez ales si spalat. Separat se fierbe zeama de varza. Se toarna in oala cind carnea si zarzavatul sint fierte. Se potriveste de sare si acru (daca e cazul). Se pune patrunjel si marar verde tocat fin.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti