Ciorba de pui

Se spala ciocanelele si ciupercile si se pun impreuna la fiert. Se adauga apoi ardeiul, ceapa, morcovii, usturoiul, toate curatate si tocate marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • 500 gr ciocanele de pui
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 100 gr taitei
  • 2-3 linguri delikat bors magic

Mod de preparare

Se spala ciocanelele si ciupercile si se pun impreuna la fiert. Se adauga apoi ardeiul, ceapa, morcovii, usturoiul, toate curatate si tocate marunt. Dupa ce au fiert toate ingredientele se adauga taitetii si cateva linguri de delikat bors magic.


Se serveste presarata deasupra cu patrunjel tocat marunt.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos