Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec este o reteta delicioasa de ciorba, plina de zarzavaturi si vitamine. O portie de ciorba de pui cu siguranta te va incalzi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 jumatate de telina
  • marar
  • patrunjel
  • 1 jumatate lamaie
  • 250 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri orez
  • 2 lingurite delikat
  • 2-3 lingurite delikat bors

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune la fiert cu 2 linguri de delikat. Separat, se curata legumele, se maruntesc si se calesc apoi in 2 linguri ulei. Se adauga apoi peste puiul din vas si se lasa mai departe la fiert. Se bat galbenusurile cu smantana, si se toarna totul in ciorba.

Se mai lasa ciorba sa dea in 1-2 clocote, apoi se adauga delikat bors si se presara verdeata.


Ciorba de pui a la grec se serveste calda.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)

Am salvat eu mai acum cateva luni un filmulet cu lipiile astea si tot cautam cheful sa le fac. Cheful mi-a venit din cauza...

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca