Ciorba de pui a la grec este o reteta delicioasa de ciorba, plina de zarzavaturi si vitamine. O portie de ciorba de pui cu siguranta te va incalzi.
Pieptul de pui se pune la fiert cu 2 linguri de delikat. Separat, se curata legumele, se maruntesc si se calesc apoi in 2 linguri ulei. Se adauga apoi peste puiul din vas si se lasa mai departe la fiert. Se bat galbenusurile cu smantana, si se toarna totul in ciorba.
Se mai lasa ciorba sa dea in 1-2 clocote, apoi se adauga delikat bors si se presara verdeata.
Ciorba de pui a la grec se serveste calda.
Am salvat eu mai acum cateva luni un filmulet cu lipiile astea si tot cautam cheful sa le fac. Cheful mi-a venit din cauza...
Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj