Aceasta delicioasa ciorba are in compozitie suc de rosii, conopida, ceapa verde, usturoi, ardei capia si gogosari.
Legumele se curata si se taie dupa preferinta.Se pun la calit in putin ulei, pana se inmoaie. Se adauga apoi 4 l de apa si se lasa sa fiarba inabusit. Conopida se desface buchetele si se oparesc in apa cu sare. Se adauga in ciorba sucul de rosii si se mai lasa 20 de minute la fiert. Se adauga sare, piper, maggi bors si spre sfarsitul fierberii se pun si buchetelele de conopida in ciorba.
Se serveste ornata cu ceapa verde.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti