Ciorba de rosii si conopida

Aceasta delicioasa ciorba are in compozitie suc de rosii, conopida, ceapa verde, usturoi, ardei capia si gogosari.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr conopida
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 gogosari
  • 1 ardei capia
  • sare
  • piper
  • 1 lingura boia
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 l suc de rosii
  • 1 plic maggi bors

Mod de preparare

Legumele se curata si se taie dupa preferinta.Se pun la calit in putin ulei, pana se inmoaie. Se adauga apoi 4 l de apa si se lasa sa fiarba inabusit. Conopida se desface buchetele si se oparesc in apa cu sare. Se adauga in ciorba sucul de rosii si se mai lasa 20 de minute la fiert. Se adauga sare, piper, maggi bors si spre sfarsitul fierberii se pun si buchetelele de conopida in ciorba.


Se serveste ornata cu ceapa verde.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...