Ciorba de salata verde cu oua si zarzavaturi

Pentru ciorba de salata verde cu oua si zarzavaturi se prajeste slanina taiata patratele intr-o oala cu o lingura de apa. Cand apa a scazut, se adauga salata.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • salata verde
  • oua
  • slanina
  • ceapa verde
  • verdeata
  • faina
  • sare
  • unt
  • zarzavat

Mod de preparare

Pentru ciorba de salata verde cu oua si zarzavaturi se prajeste slanina taiata patratele intr-o oala cu o lingura de apa. Cand apa a scazut, se adauga salata taiata fisii. Dupa ce s-au inmuiat frunzele, se adauga ceapa verde tocata, verdeata tocata, putina faina, sare si unt si se acopera cu apa calda. Cand zarzavatul este fiert, se adauga o omleta coapta pe amindoua partile, taiata fisii sau in patratele. Se acreste cu otet si se presara patrunjel verde tocat. Omleta poate fi inlocuita cu oua care se sparg cite unul direct in ciorba. La fel se prepara ciorba de spanac, macris, etc.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide