Curatam ceapa si o taiem marunt, o calim intr-o oala in ulei. Taiem varza si carnea in bucati pentru tocana si le stratificam alternativ in oala. Int
Curatam ceapa si o taiem marunt, o calim intr-o oala in ulei. Taiem varza si carnea in bucati pentru tocana si le stratificam alternativ in oala.
Intre timp adaugam arpacasul si usturoiul pisat.
Turnam atata apa cat sa acopere ingredientele. Lasam sa dea in clocot la foc mare, apoi scadem flacara, acoperim oala si lasam sa fiarba 2 ore. Intre timp scuturam oala de mai multe ori, iar daca supa se evapora adaugam putina apa.
Nu trebuie sa adaugam sare intrucat carnea afumata contine suficienta sare.
La servire stropim supa cu smantana.
Alte retete culinare gasiti mai jos:
Ciorba de pui a la grec
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Tocanita de pui
Sunt de-a dreptul, pur si simplu!, minunati!!!
Ficatei de pui aromatiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj