Ciorba pandurilor

Carnea de miel se pregateste ca o tocanita, dar mai intai se frige, apoi se stinge cu apa si vin, se da gust cu usturoi, cub concentrat de ciuperci, s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g carne de miel
  • 200 g ceapa
  • 150 g untura
  • 50 g sare
  • 150 g slanina afumata
  • 100 g ciuperci
  • 10 g usturoi
  • 150 g faina
  • Un ou
  • 300 ml vin sec

Mod de preparare

Carnea de miel se pregateste ca o tocanita, dar mai intai se frige, apoi se stinge cu apa si vin, se da gust cu usturoi, cub concentrat de ciuperci, se fierbe. O foaie de taitei uscata se rupe cu mana si pastele se prajesc in untura pana devin aurii si se adauga la ciorba, se fierb.
Alte retete culinare:

Chiftele dovlecei

Ardei umpluti

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pui umplut cu legume

Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale De mult imi doream sa pregatesc un pui umplut. Pentru un...

Pui umplut cu legume
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise