Ciorba pescareasca

Se taie zarzavatul marunt si se fierbe in apa. Cind este gata se strecoara, se pune zarzavatul si se adauga peste diferit, taiat marunt. Zeama cu buca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 l apa
  • 1/2 l bors
  • 1/2 kg peste diferit(lin
  • somn
  • stiuca
  • calcan etc)
  • 5-6 bucati crap
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • 1 virf de cutit piper pisat

Mod de preparare

Se taie zarzavatul marunt si se fierbe in apa. Cind este gata se strecoara, se pune zarzavatul si se adauga peste diferit, taiat marunt. Zeama cu bucatelele de peste fierte se strecoara in alta oala, iar pestele se trece prin sita, inlaturindu-se totodata si oasele. Se pune oala la foc si se adauga bucatile de crap, sarea si piperul. Dupa 15-20 minute cind pestele este fiert, se adauga borsul fiert separat si verdeata, lasind sa mai dea citeva clocote
Se poate servi calda sau rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii