Se curata pestele marunt si se pune la fiert cu apa calda. Pestele mare se curata de solzi, se taie bucati mari si se sareaza putin. Se lasa sa stea p
Se curata pestele marunt si se pune la fiert cu apa calda. Pestele mare se curata de solzi, se taie bucati mari si se sareaza putin. Se lasa sa stea pe o farfurie mare timp ctt fierbe pestele mic. Se strecoara zeama in care a fiert pestele marunt, se pune in ea orezul sa fiarba, apoi se adauga dupa zece minute ceapa tocata marunt, prazul taiat fasii subtiri, usturoiul tocat si rosiile decojite, taiate felii subtiri. Se potriveste supa de sare, se pun Ia fiert cateva boabe de piper si, dupa ce orezul s-a inmuiat, se pune la fiert si pestele mare. Se opreste focul dupa zece minute de fierbere domoala, se presara deasupra patrunjel verde tocat fin si se serveste supa calda, acrita doar cu rosiile care au fiert cu restul ingredientelor.
Alte retete ciorba recomandate
Supa mazare
Ciorba spanac
Ciorba radauteana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa