Ciorba pescareasca acrita

Se pune la fiert pestele marunt. Cind este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cind este gata se strecoara din nou zeama si se

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. de peste marunt (obleti
  • ghibarti etc.)
  • 1 kg. de peste mare (crap sau somn)
  • 2 buc. ceapa
  • 1/2 kg. rosii
  • 2 buc. ardei gras
  • 1 buc. radacina de patrunjel
  • 1 buc. radacina hrean
  • agurida
  • corcoduse verzi sau sare de lamiie
  • leustean si patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune la fiert pestele marunt. Cind este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cind este gata se strecoara din nou zeama si se adauga bucatile de peste mare. Dupa ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de lamiie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...