Ciorba ruseasca cu smantana

Pentru ciorba ruseasca cu smantana se fierbe carnea la fel ca la borsul taranesc. Se pune tot zarzavatul taiat marunt si se adauga si putina sfecla taiata ca fideaua.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 l bors
  • 1 kg carne de vaca
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 mana fasole tucara
  • 1/4 varza mica
  • 2 cartofi
  • 2 rosii
  • verdeata (marar
  • patrunjel
  • leustean)
  • putina sfecla
  • 1 galbenus
  • 2 linguri smantana
  • sare.

Mod de preparare

Pentru ciorba ruseasca cu smantana se fierbe carnea la fel ca la borsul taranesc. Se pune tot zarzavatul taiat marunt si se adauga si putina sfecla taiata ca fideaua. Se adauga borsul fiert separat, verdeata, sare. Se bate bine in castron galbenusul cu doua linguri de smantana. Se toarna borsul amestecand incet.


Ciorba ruseasca cu smantana se serveste calda.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu prune si mascarpone

Aceasta este o prajitura simpla, cu prune, aroma de scortisoara, dar din care tot tai cate o bucatica sa mananci, cand treci...

Desert prajitura cu prune si mascarpone
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca