Ciorba de legume este o mancare plina de vitamine atat de necesare organismului. Contine morcovi, patrunjel, ardei, conopida, fasole verde si ceapa.
Ciorba simpla cu legume se prepara astfel: se spala si se curate legumele, apoi se taie cubulete. Se calesc in putin ulei, apoi se adauga intr-o oala cu 4 l de apa care fierbe. Se adauga conopida desfacuta in buchetele, delikat legume si se lasa la fiert totul, la foc mic. Spre final, se adauga fideaua si se mai lasa 5 minute sa dea in clocot, apoi se condimenteaza, se presara cu verdeata si delikat bors.
Poate fi servita atat calda, cat si rece.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Supa de rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa