Pentru ciorba simpla de fasole boabe se pune din ajun fasolea intr-un vas cu apa calduta ca se se moaie. Trebuie sa stea astfel cel putin 12 ore.
Pentru ciorba simpla de fasole boabe se pune din ajun fasolea intr-un vas cu apa calduta ca se se moaie. Trebuie sa stea astfel cel putin 12 ore. A doua zi se pune aceasta fasole intr-o oala cu apa rece la fiert. Dupa ce fasolea a inceput sa crape, numai atunci se pune sarea. In timp ce clocoteste se adauga ceapa tocata, ramura de cimbru, telina, morcovii taiati subtire. Cand fasolea e fiarta bine, se ia o patrime a ei si se trece prin sita, lasind sa cada prin ea in oala. In timpul fiertului nu trebuie amestecata ciorba cu lingura Cine doreste poate adauga o cana de bulion pentru a o colora si a da ciorbei un gust acrisor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.