Se taie 1 kg. de carne de vaca in bucati potrivite si se pun la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cand incepe sa fiarba se spumeste de 2-3 ori. S
Se taie 1 kg. de carne de vaca in bucati potrivite si se pun la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cand incepe sa fiarba se spumeste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga o ceapa mijlocie, un morcov, un patrunjel, o jumatate de telina, taiate marunt, o mana de fasole verde taiata bucati de 2-3 cm., si mai la urma un sfert de varza mica, 2 cartofi curatati si taiati bucati, 2-3 rosii potrivite sau o lingura de bulion de rosii. Se lasa la fiert. Deoparte de fierbe 1 l de bors si se strecoara in oala in care fierbe zarzavatul. Se adauga frunza de leustean sau de tarhon, de patrunjel si de marar. Se gusta de sare, se potriveste de acru, mai adaugand la nevoie sare de lamaie topita deoparte in apa, sau zeama de lamaie. Se lasa sa mai dea vreo doua clocote.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti