Ciorba taraneasca cu carne

Se taie cepele si morcovii in felii, se pun la fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare. In timpul fiertului se spumeaza mereu, pen

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne pasare sau vita
  • 3 morcovi
  • frunza de telina
  • leustean
  • patrunjel verde
  • 1/2 l bulion
  • sare
  • 2 cepe

Mod de preparare

Se taie cepele si morcovii in felii, se pun la fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare. In timpul fiertului se spumeaza mereu, pentru ca ciorba sa ramina limpede. Cind e totul fiert se adauga bulionul, frunza de telina, leustean si patrunjelul verde tocate marunt. Se lasa sa mai dea impreuna 2-3 clocote.
Se poate servi cu smintina, pentru cine doreste, sau simpla

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii