Ciorba taraneasca cu praz este o ciorbe de legume traditionala. Prazul se curata, se spala si se taie rondele.
Ciorba taraneasca cu praz este o ciorbe de legume traditionala. Prazul se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa, telina radacina si morcovii, se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Se prepara supa de oase. Leusteanul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala. Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, ardeiul gras si ceapa inabusite in ulei. Se pune orezul si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape fierte se adauga borsul fiert si spumat, bulionul diluat in 50 g apa si se mai fierb 5-7 minute. Se pune sare dupa gust si se presara leustean verde.
Ciorba taraneasca cu praz se serveste fierbinte.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti