Ciorba taraneasca de legume

Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cind incepe fierberea, se adauga fasolea. Dupa cite

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 litru zer (sau 500 g. iaurt diluat cu apa)
  • o mina de mazare
  • o mina de fasole verde
  • 2 buc. cartofi
  • 1 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. patrunjel
  • 2-3 buc. rosii
  • o legatura marar
  • o legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cind incepe fierberea, se adauga fasolea. Dupa citeva minute, rosiile date prin razatoare se adauga impreuna cu cartofii. Inainte de a fi complet fierte, se sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...