Ciorba taraneasca de pasare cu multe legume

Pentru ciorba taraneasca de pasare cu multe legume pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 pui mijlociu
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 150 g mazare boabe
  • 10-15 pastai de fasole
  • 8-10 rosii
  • 5 dl ulei
  • sare
  • verdeata
  • leustean

Mod de preparare

Pentru ciorba taraneasca de pasare cu multe legume pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Dupa ce a dat in clocot se aduna spuma si se fierbe in continuare la foc domol. Se adauga apoi ceapa taiata marunt. Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta sau cuburi si se calesc in ulei. Dupa ce carnea de pasare este aproape fiarta, se adauga zarzavaturile calite, mazarea si fasolea verde taiata in bucati si cartofii curatati si taiati cuburi. Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga rosiile oparite, curatate de pielita si taiate in felioare. Cand totul este fiert se potriveste de sare si se mai da un clocot. Se ia vasul de pe foc si se adauga leusteanul taiat marunt.


Se serveste fierbinte, cu verdeata tocata marunt.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...