Ciorba taraneasca de vitel

Pentru ciorba taraneasca de vitel se fierb bucatile de carne si se ia spuma. Se pune morcov, si o radacina de patrunjel, putina varza si ceapa taiata marunt.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 l bors
  • 1 kg carne de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 mana fasole tucara
  • 1/4 varza mica
  • 2 cartofi
  • 2 rosii
  • verdeata (marar
  • patrunjel
  • leustean)
  • sare.

Mod de preparare

Pentru ciorba taraneasca de vitel se fierb bucatile de carne si se ia spuma. Se pune morcov, si o radacina de patrunjel, putina varza si ceapa taiata marunt. Se adauga borsul fiert separat, verdeata si sare. Se drege cu galbenus si smantana.


Ciorba de vitel foarte gustoasa, se serveste calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii