Ciorbita de porc

Ciorbita de porc necesita urmatoarele ingrediente: carne de porc, legume, verdeata, bors acru, pasta de tomate si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 1-2 cartofi
  • 500 ml bors acru
  • pasta de tomate
  • 3 l apa
  • ulei
  • delikat
  • piper

Mod de preparare

Se spala carnea si se taie bucatele, apoi se pune la fiert in apa rece. Se curata legumele si se taie in functie de preferinte. Se caleste ceapa in ulei, se adauga restul de legume si afumatura. Se curata apa de spuma, apoi cand este aproape fiarta carnea, se adauga legumele. Se pune o parte din verdeata tocata marunt si se fierbe la foc potrivit. Se adauga spre sfarsit cartoful, si borsul, dat in clocot separat. Se mai adauga pasta de tomate, se sareaza si la sfarsit de adauga un ou frecat cu smantana.


Se serveste calda, presarata cu verdeata.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi umpluti

Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...

Cartofi umpluti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca