Ciorba de pui cu bulion de zarzare

Este o ciorba foarte gustoasa. Bulionul de zarzare ii da un gust absolut delicios si special!

Portii
8
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pasăre pentru ciorbă
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 ţelină mică
  • paste spirale (sau fidea)
  • 1 lingură pastă de tomate
  • bulion de zarzăre după gust
  • sare
  • piper
  • ulei
  • leuştean

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert. Din când în când se ia spuma. Se fierbe pe jumătate, după care se adaugă legumele cubuleţe sau rase pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se lasă să fiarbă bine.

Spre sfârşit se adaugă pastele, pasta de tomate şi bulionul de zarzăre şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se dă oala deoparte de pe foc, se adaugă verdeaţa tocată şi un strop de ulei.

Se serveşte cu ceapă alături.

Poftă bună!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca