Pentru ciorba de peste cu zeama de varza se potriveste de acra zeama de varza, adaugand apa daca trebuie. Se fierbe cu zarzavat taiat marunt.
Pentru ciorba de peste cu zeama de varza se potriveste de acra zeama de varza, adaugand apa daca trebuie. Se fierbe cu zarzavat taiat marunt: morcov, patrunjel, ceapa. Cand este aproape gata, se pune pestele curatit si taiat in bucati potrivite. Se lasa sa fiarba cat trebuie, se ia spuma, se potriveste de sare si se adauga dupa gust verdeata taiata marunt (marar, patrunjel, tarhon etc.).
Ciorba de peste cu zeama de varza se serveste calda.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti