Supa de peste cu zeama de varza

Pentru ciorba de peste cu zeama de varza se potriveste de acra zeama de varza, adaugand apa daca trebuie. Se fierbe cu zarzavat taiat marunt.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 l zeama de varza
  • zarzavat de supa
  • 600 g peste
  • verdeata.

Mod de preparare

Pentru ciorba de peste cu zeama de varza se potriveste de acra zeama de varza, adaugand apa daca trebuie. Se fierbe cu zarzavat taiat marunt: morcov, patrunjel, ceapa. Cand este aproape gata, se pune pestele curatit si taiat in bucati potrivite. Se lasa sa fiarba cat trebuie, se ia spuma, se potriveste de sare si se adauga dupa gust verdeata taiata marunt (marar, patrunjel, tarhon etc.).


Ciorba de peste cu zeama de varza se serveste calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...