Se alege untisorul si se spala, si se pastreaza doar frunzele care se pun la fiert in apa cu sare. Se strecoara untisorul si se toata marunt. Se past
Se alege untisorul si se spala, si se pastreaza doar frunzele care se pun la fiert in apa cu sare. Se strecoara untisorul si se toata marunt.
Se pastreaza zeama ramasa, iar separat se caleste ceapa verde taiata marunt, se pune zeama in care a fiert untisorul si se fierbe din nou.
Se adauga mararul verde tocat, untisorul, se acreste dupa gust cu sare de lamaie. Se da cirba deoparte, se lasa sa se raneasca putin si se drege u ouala batute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Ciorba de salata,
Ciorba de loboda,
Clatite de spanac
Ravioli cu urzici
Ciorba de salata verde
Azi vă propun un aperitiv care se prepară extrem de ușor și care are, de fiecare dată, mare trecere la mesele festive....
Ruladă de cașcaval în crustă de macOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj